sâmbătă, 24 mai 2008

Initiativa conservatoare

Astazi, 23 mai 2008, Organizatia de femei a PC Caras Severin si Doamnele candidate din partea PC la Consiliul Local Resita,Gabriela Peczi,Mirela Samanta ,Simona Tudorache si Dorina Miu au organizat o actiune de suflet din Programul"Daca dai din putinul tau ,esti un om implinit",care a debutat saptatama trecuta cu actiunea de ajutorare a romanilor sinistrati .

Organizatia de femei a PC Caras Severin a desfasurat astazi , actiunea de suflet pentru un om deosebit ,d.na Mihaela Patt,candidat PC la Consiliul Local Resita,care a avut nesansa , in urma unui accident rutier , sa ramana imobilizata intru-un scaun cu rotile de 14 ani si care spera sa apere in Consiliul Local Resita ,drepturile persoanelor cu handicap.

Organizatia de femei a PC Caras Severin multumeste persoanelor private si mass media care au sprijinit actiunea si dezaproba modul indiferent in care autoritatile locale si judetene se implica in sprijinirea persoanelor care au avut nesansa de a ramane imobilizate.

Costul Imenselor banere portocalii,verzi si galbene cu certitudine ar rezolva cateva zeci de cazuri ale persoanelor cu disabilitati locomotorii precum cel al doamnei Mihaela Patt.

Printesa Brianna Caragea ,a transmis un mesaj de incurajare pentru d.na Mihaela PATT ,pe care il transmitem



"MESAJ PENTRU DOAMNA PATT DIN PARTEA PRINTESEI BRIANNA CARADJA"

Stimata si, daca imi permiteti sa spun, draga Doamna,

as fi dorit sa fiu alaturi de Dumneavoastra astazi, sa va sprijin, si sa va cunosc. Dar chiar daca nu pot fi prezenta fizic, sunt alaturi de Dvs. in gand, si sunt linistita de faptul ca sunteti "in maini bune", fiind sprijinita de organizatea de femei Caras Severin. Aveti langa Dvs. oameni de suflet, femei puternice si, cel mai important, oameni de cuvant !

Imi alaturi vocea organizatiei de Femei PC Caras Severin sa apelam la autoritatile competente, dar si oamenilor de suflet, in care intotdeauna am avut mare incredere. Suntem cu toti egali in fata Domnului, si este obligatia noastra, a tuturor, sa ajutam pe semeni nostrii. Si va asigur, inca o data, ca aveti langa Dvs. oameni care o sa va sustina in drumul ce il veti parcurge spre vindecare.

Va inbratisez, sa aveti curaj, de rest ne ocupam noi !

Printesa Brianna Caradja